Čínske rezance na môj spôsob
Tento recept mám veľmi rada a je jednoduchý a rýchly.
Na prípravu potrebujeme:
- čínske rezance
- sójovú omáčku (ja som použila aj svetlú aj tmavú)
- kuracie prsia
- koreniny podľa chuti ( ja som použila kari, chilli vločky a grilovacie korenie na mäso)
- kel
- mrkvu/ poprípade inú zeleninu podľa chuti
- vodu na podliatie
- čierne korenie
- soľ
Postup:
- Rezance uvaríme podľa návodu na obale
- Mäso si nakrájame na dlhšie tenké pásiky
- Kel som si nakrájala ako kapustu a mrkvu som nastrúhala na tenké plátky
- Na rozpálenej panvici s olejom si opražíme mäso
- Keď sa mäso stiahne, okoreníme ho a pridáme sójovú omáčku (podľa chuti alebo farby (ja som pridávala postupne počas celej doby))
- Pridáme zeleninu, do ktorej tiež pridáme sójovú omáčku a kari korenie
- Všetko dôkladne premiešame
- Pridáme rezance
- Keď sa zelenina a rezance opečú, máme hotovo
Prajem dobrú chuť <3
Komentáre
Zverejnenie komentára